Financiering voor de caravan

Sterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Caravan financiering

Later betalen? Kampeerbedrijf The Hap kan voor u in samenwerking met caravandreams.nl een passende caravan financiering verzorgen.

Het CaravanDreams Concept is een nieuwe vorm van financiering, speciaal ontwikkeld voor de caravan. Met dit concept kunnen alle caravanmerken en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte caravans. Zowel voor de beginnende caravangebruiker, als voor de wat meer ervaren caravanliefhebbers, met wat meer kilometers achter de rug. In feite voor alle caravan eigenaren.

Hoe werkt de caravan financiering?

Het CaravanDreams Concept werkt in de praktijk even logisch als eenvoudig. U zoekt de caravan van uw voorkeur uit, bepaalt wat u er aan extra’s bij wenst aan te schaffen, en… u weet wat u mag betalen bij aflevering. Deze betaling mag u in zijn geheel doen vanuit de rekening die voor u is geopend op basis van het CaravanDreams Concept. Wenst u de aankoop voor een deel uit eigen middelen te betalen? Dan bent u daar vrij in. De betaling vanuit de rekening wordt dan minder. Het maandbedrag wordt altijd in overleg met u bepaald en is onder meer afhankelijk van de geplande gebruiksperiode, maar ook afhankelijk van het bedrag dat u straks weer beschikbaar wenst te hebben voor vervanging. Het is dus maatwerk.

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Klik hier voor afwijkende openingstijden en feestdagen.

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01