Sprite

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Sprite toercaravans

Sprite caravans zijn moderne, maar tijdloze verschijningen, die door de jaren heen hun waarde onmiskenbaar hebben aangetoond en behouden. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

Klik hier voor de laatste informatie over Sprite caravans

Typically English, minpunt of juist een pluspunt?

De Sprite caravan is een unieke caravan in de markt, hij wijkt af van alle Europese modellen, niet verwonderlijk want Engelsen kamperen nu eenmaal net even anders. Een echte Engels kampeerder treft u veelal  in zijn caravan aan, hierdoor moet het leefcomfort binnen optimaal zijn en de luxe graad hoog. Wist u dat Sprite caravans zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen en dat ze in de hoogste klasse op gebied van thermische isolatie vallen.

SMART opbouwmethode 

Niet alleen de buitenzijde van de caravan, maar ook de binnenzijde van het front, dak, achterzijde en zijwanden zijn voorzien van een polyester laag. De vloerconstructie heeft aan de onderzijde een polyester buitenlaag (Basecamp ook aan de bovenzijde), een uitstekende bescherming tegen steenslag en vochtinwerking in uw caravan. Tevens heeft de sterke sandwichconstructie aan de binnenzijde, in plaats van hout alleen nog ‘Pure’. Dit is een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product, en volledig waterdicht.

Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van de buitenzijde naar binnenkant van de constructie, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking.

Alle bevestigingen, inclusief ramen en deuren worden geschroefd in het ‘Pure’ frame dat per bevestiging wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te vold

oen. Doordat het ‘Pure’ materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewichtsbesparing te bereiken zonder verlies van sterkte in de wand. Het ‘Pure’ materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Alles, met inbegrip van de isolerende HD polystyreen vloer, is CNC (computer numeriek bestuurd) gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te leveren.

Engelands grootste producent van toercaravans: SWIFT GROUP LIMITED

De Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group. In de productiefaciliteit van Swift, gevestigd in het Engelse Cottingham worden jaarlijks meer dan 10.000 caravans vervaardigd onder de merknamen Sprite, Swift en Sterling.

De filosofie van Sprite caravans en de Swift group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde caravans, die door het gebruik van de beste materialen en de mode

rnste productie methoden zorgen voor probleemloos kamperen.

Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat de veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Om de absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01