Inbouwen van accessoires op caravans

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Hoewel er tegenwoordig steeds meer inbouwapparatuur in een caravan zit, wil dit niet zeggen dat de caravan geheel naar wens is. Stopcontacten, extra spotjes, serviceluiken, buitenstopcontact, hordeur, of een inbouwdoos met gas-, water- of antenne aansluiting alles is mogelijk. U hoeft alleen maar aan te geven waar u ze graag geplaatst wil hebben.

Ook accessoires om het kamperen net even eenvoudiger of comfortabeler te maken, kunnen wij voor u monteren.

Airco, in de bank of op het dak

Truma en Dometic zijn de meest bekende merken op dit gebied. Samen met u bekijken wij wat u u graag zou willen en wat er in uw caravan past. Onderstaand vast een aantal indrukken.
airco dometic airco dometic2

bankairco mogelijkheden bij kampeerbedrijf Thehap

Caravan mover

Er zijn veel caravan mover aanbieders op de markt, wij kunnen alle merken leveren. Echter ieder bedrijf heeft zijn voorkeur, hetzij door het persoonlijke contact met de toeleverancier of de producten zelf. Onze hoofdmerken zijn EnduroTruma en Alko.

Enduro-caravan-mover

Schotelsysteem

We zijn er zo aan gewend even televisie kijken voordat we naar bed gaan, maar dan wel naar Nederlandse zenders. Er zijn diverse mogelijkheden voor televisie schotels op de caravan, of juist losse sets.  Wij werken veel met Travel Vision.

Er is bij schotels onderscheid tussen handmatige systemen en volautomatische systemen. Beide kunnen wij leveren. Met een handmatige schotel dient u zelf de juiste richting van de satelliet op te zoeken, dit wordt vereenvoudigt door de juiste hulpmiddelen. Met een automatische schotel kunt u met één druk op de knop uw favoriete tv en radiozenders ontvangen in geheel Europa. Een automatische schotel zoekt zelf naar de satelliet. Waar u ook bent met één druk op knop zoekt de schotel de juiste satelliet op. U bent dus nooit meer tijd kwijt met het zelf uitrichten van de schotel.

Het signaal van de Astra 1 en 3 satellieten is niet overal in Europa even sterk, in West-Europa is het signaal het sterkst en heeft u ook geen grote schotel nodig om de satellieten te ontvangen. In Zuid- en Oost-Europa is het signaal zwakker en voor optimaal signaal heeft u dan ook een grotere schotel nodig.
Het is in sommige delen van Zuid- en Oost-Europa wel mogelijk om het te ontvangen met een kleine schotel maar het ontvangst is dan nooit zo goed als het zou kunnen zijn. De grootte van de schotel hangt dus af van uw vakantiebestemming. Voor Zuid-Europa (Spanje, Portugal en Zuid Italië) raden wij u aan een schotel te kiezen van minstens 80cm.

Vaste luifel

Heerlijk, aangekomen op de bestemming. Pootjes uitdraaien en daarna de luifel of.. wist u dat er tegenwoordig ook elektrische luifels zijn. Druk op de knop en hij wordt voor u uitgedraaid. Kortom ook deze luifels zijn behoorlijk veranderd. En dat is mooi want er zijn ook leuke maar vooral handige accessoires voor de luifel. Zo zijn er diverse soorten wanden, open dicht of alleen screen, ook handig is dat je tegenwoordig gewoon een tent onder de luifel kunt hangen waardoor het alsnog een voortent wordt. Een vakantie met mogelijkheden dat maakt het uitzoeken van vakantie bestemmingen nog leuker.

458391_sized_640x420

Anti-slingersysteem

Het ATC anti-slingersysteem bewaakt permanent het rijgedrag van de caravan en remt de caravan bij beginnende slingerbewegingen tijdig geleidelijk af. Bij plotselinge uitwijkmanoeuvres registreert het systeem de uitslag en grijpt het zo nodig in. De combinatie wordt gestabiliseerd waardoor het gevaar in de kiem wordt gesmoord.Het systeem is verkrijgbaar voor nieuw- en achterafmontage voor caravans met AL-KO chassis.Vanaf 2012 ook verkrijgbaar voor Hobby Caravans en andere merken. Kijk op AL-Ko voor meer informatie.

Levelsystemen

Kamperen wordt steeds makkelijker, aankomen op de bestemming op de knop drukken en de uitdraaisteunen en of assteunen worden uitgezet. Er zijn meerdere levelsystemen. De een draait alleen de uitdraaisteunen uit de ander zet de caravan of camper ook gelijk waterpas. Enkele merken die deze systemen leveren zijn: Enduro , AL-KO en E&P hydraulics.

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01