Inbouwen van accessoires op caravans

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan onderdelen!

Hoewel er tegenwoordig steeds meer inbouwapparatuur in een caravan zit, wil dit niet zeggen dat de caravan geheel naar wens is. Stopcontacten, extra spotjes, serviceluiken, buitenstopcontact, hordeur, of een inbouwdoos met gas-, water- of antenne aansluiting alles is mogelijk. U hoeft alleen maar aan te geven waar u ze graag geplaatst wil hebben.

Ook accessoires om het kamperen net even eenvoudiger of comfortabeler te maken, kunnen wij voor u monteren.

Caravan mover

Er zijn veel caravan mover aanbieders op de markt, wij kunnen alle merken leveren. Echter ieder bedrijf heeft zijn voorkeur, hetzij door het persoonlijke contact met de toeleverancier of de producten zelf. Onze hoofdmerken zijn EnduroTruma en Alko.

Enduro-caravan-mover

Vaste luifel

Heerlijk, aangekomen op de bestemming. Pootjes uitdraaien en daarna de luifel of.. wist u dat er tegenwoordig ook elektrische luifels zijn. Druk op de knop en hij wordt voor u uitgedraaid. Kortom ook deze luifels zijn behoorlijk veranderd. En dat is mooi want er zijn ook leuke maar vooral handige accessoires voor de luifel. Zo zijn er diverse soorten wanden, open dicht of alleen screen, ook handig is dat je tegenwoordig gewoon een tent onder de luifel kunt hangen waardoor het alsnog een voortent wordt. Een vakantie met mogelijkheden dat maakt het uitzoeken van vakantie bestemmingen nog leuker.

458391_sized_640x420

Anti-slingersysteem

Het ATC anti-slingersysteem bewaakt permanent het rijgedrag van de caravan en remt de caravan bij beginnende slingerbewegingen tijdig geleidelijk af. Bij plotselinge uitwijkmanoeuvres registreert het systeem de uitslag en grijpt het zo nodig in. De combinatie wordt gestabiliseerd waardoor het gevaar in de kiem wordt gesmoord.Het systeem is verkrijgbaar voor nieuw- en achterafmontage voor caravans met AL-KO chassis.Vanaf 2012 ook verkrijgbaar voor Hobby Caravans en andere merken. Kijk op AL-Ko voor meer informatie.

Openingstijden

Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Klik hier voor afwijkende openingstijden en feestdagen.

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01