Voortent & luifel

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Isabella

1600px_COLOURBOX14298771Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.
Kijk voor meer informatie op Isabella.nl

 

Dorema

dorema voortentDoréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.
Kijk voor meer informatie op Dorema.nl

 

Starcamp

Toscane_antraciet+logoOnder het label StarCamp presenteert Dorema een budgetlijn zeer aantrekkelijk geprijsde caravan voortenten en caravanluifels. Door gebruik te maken van computergestuurde machines kan er zeer efficient en effectief geproduceerd worden. Alle StarCamp voortenten worden vervaardigd van Ten Cate All Season tentdoek.
Kijk voor meer informatie op Starcamp.nl

 

 

Reda

vp_luifelTerrasluifel, Sunluifel, schuifluifel, dakluifel, combiluifel, hele luifel of een open tent noem het maar op of Reda levert ze.

Kijk voor meer informatie op Reda.nl

 
Hulp nodig bij het opzetten van de voortent? 

Tenten Support maakt het de kampeerder graag gemakkelijk. Ik zet de voortent of safaritent op, zodat u zorgeloos van de vakantie kunt genieten. In alle weersomstandigheden, zonder gedoe en stress. En zonder u zorgen te maken over hemelafwatering of moeizaam sluitende ritsen. Een zomervakantie of zelfs een heel seizoen lang. En gaat uw caravan in de buitenlucht overwinteren? Tenten Support is ook zeer bedreven in het monteren en afstellen van winterdaken.

 

Thule / Fiamma

458391_sized_640x420Een compleet assortiment aan makkelijk opzetbare luifels. Beide merken hebben hun eigen vernuft in basis zijn de merken gelijk een makkelijke vaste luifel met allerlei accessoires zoals zijwanden, shadows, sunscreens, windschermen en zelfs complete tenten om onder uw luifel te bouwen.
Kijk voor meer informatie op Thule.nl

 

 

Omloopmaat nodig, klik op de onderstaande caravan.

isabella

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Klik hier voor afwijkende openingstijden en feestdagen.

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01