Kampeerwinkel Voorthuizen

Sterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

The Hap, uw kampeerwinkel in Voorthuizen

Op zoek naar een kampeerwinkel waar je alles voor je vakantie in één keer kan inkopen? Bij kampeerwinkel The Hap in Voorthuizen vindt u alles voor uw vakantie. Van campingkasten en serviesgoed tot kooktoestellen en wasemmers. Maar daarmee houdt het niet op. Ook voor caravans, voortenten en luifels kunt u terecht bij dé kampeerwinkel van Voorthuizen: The Hap.

Een compleet aanbod

Kampeerwinkel The Hap bestaat al vele jaren. Wat begon als een vakantiepark en camping in Voorthuizen, is uitgegroeid tot een kampeerwinkel van formaat met een zeer uitgebreid assortiment. Hier kunt u terecht voor de meest nuttige dingen, maar ook voor leuke campinggadgets bent u bij deze kampeerwinkel in Voorthuizen aan het juiste adres. Dankzij de vele jaren aan ervaring kunt u bij de medewerkers rekenen op veel kennis. Zij kunnen u dan ook alles vertellen over onze producten.

Nieuwe en gebruikte caravans, vele mogelijkheden

Op het gebied van caravans kunt u in de kampeerwinkel in Voorthuizen terecht voor de nieuwste modellen van Sterckeman. Als het om occasions gaat leveren wij vele merken. Kom gerust eens langs in de showroom in Voorthuizen om het complete aanbod te bekijken. Voor meer informatie kunt u ook online contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar, online en in Voorthuizen.

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Klik hier voor afwijkende openingstijden en feestdagen.

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01