caravan schade putten

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Caravan schade in Putten of omgeving – The Hap helpt u er vanaf

Heeft uw caravan schade opgelopen en weet u even niet wat te doen? Vlakbij Putten vindt u Voorthuizen en daar bevindt zich kampeerwinkel The Hap. Hier verkopen ze niet alleen caravans, maar kunnen ze ook de schade aan uw caravan herstellen.

Deskundig schadeherstelbedrijf

Bij The Hap werken gediplomeerde werknemers en wordt uw caravan schade vakkundig opgelost. The Hap is als specialist erkend bij verzekeringsmaatschappijen en staat bekend om zijn expertise. Er wordt enkel met originele onderdelen gewerkt bij alle merken caravans. Kampeerbedrijf The Hap is tevens aangesloten bij de BOVAG en voldoet aan alle kwaliteitseisen die deze brancheorganisatie aan caravan schadeherstelbedrijven stelt.

Caravan schade melden vanuit Putten

Wanneer u schade aan uw caravan heeft, kunt u vanuit Putten gewoon bij ons langskomen. Meldt vooraf bij de verzekering dat u schade heeft opgelopen en The Hap maakt een opdracht van schade expertise en Akte van Sessie aan. Na een beoordeling door de expert van de verzekering en een goedkeuring van uw verzekeringsmaatschappij herstellen wij de caravan schade vakkundig en snel en kunt u weer veilig op pad.

Meer informatie

Wilt u vooraf meer informatie over het herstellen van caravan schade in Putten? Neem dan contact met ons op. In principe kunnen we alles aan uw caravan repareren.

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01