Sprite Alpine Sport

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Alpine Sport

De Alpine Sport is met zijn volledig geïntegreerde voorraad, gladde buitenbeplating, moderne decoratie en het grote panoramische dakraam een unieke verschijning op de weg. Door gebruik te maken van de laatste 3D software is er een caravan ontworpen dit een prachtige combinatie is van comfort, gezelligheid en vormgeving. De stoere maar ranke bodylijn, met het standaard panoramisch dakraam, geeft de Alpine Sport caravan een moderne en tijdloze uitstraling. Belangrijke details, zoals een goede waterafvoer, tentrail en verlichting zijn volledig in het design opgenomen.

Gezelligheid binnen in de Alpine

Binnen in de Alpine Sport worden houten panelen en kastdeurtjes speels afgewisseld met kunststofdelen, wat een verfrissend ruimtelijk effect geeft. De bovenkastjes bieden bovendien voldoende ruimte voor al uw spullen.

Het typische engelse ladekastje middenvoor heeft een vernuftig uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien, waaronder een aantal stopcontacten voor het opladen van de telefoon, Ipad of het aansluiten van de televisie.

De Sprite Alpine Sport biedt, mede door de uitgebreide uitrusting, de stijl en het gemak van koken zoals thuis. De keukenlades hebben metalen geleiderails en de werkbladen zijn fraai en dik. Er is ruimte genoeg in de keuken. Natuurlijk ontbeken de grote koelkast met breed vriesvak, het ruime 3pits gascomfort en de boiler niet. Sfeer en gebruiksgemak in de avond wordt gecreëerd door de verlichting onder de bovenkastjes. Speciale kastsluitingen zorgen ervoor dat uw waardevolle spullen netjes op hun plaats blijven tijden de reis.

Lattenbodems met veerscharnier zorgen ervoor dat de ruime bankkasten gemakkelijk toegankelijk zijn. Condensvorming behoort tot het verleden door het gebruik van deze lattenbodems. Dikke matrassen met koudschuim en bankkussen met binnenvering verzekeren u van een comfortabele nachtrust. Licht en lucht door de Heki dakluiken vergroten het ruimtelijke gevoel.

 

CRUZER SERIE, KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

CRUZER SERIE, KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01