Sprite caravans

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Sprite caravans zijn moderne, maar tijdloze verschijningen, die door de jaren heen hun waarde onmiskenbaar hebben aangetoond en behouden. Een hele geruststelling bij uw beslissing. Er worden twee typen gevoerd onder de naam Sprite de Alpine Sport en de Cruzer.

Typically English, minpunt of juist een pluspunt?

De Sprite caravan is een unieke caravan in de markt, hij wijkt af van alle Europese modellen, niet verwonderlijk want Engelsen kamperen nu eenmaal net even anders. Een echte Engels kampeerder treft u veelal  in zijn caravan aan, hierdoor moet het leefcomfort binnen optimaal zijn en de luxe graad hoog. Wist u dat Sprite caravans zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen en dat ze in de hoogste klasse op gebied van thermische isolatie vallen.

SMART opbouwmethode 

De nieuwe sterke sandwichconstructie heeft aan de binnenzijde, in plaats van hout alleen nog “PURE’, een taai en hard, op polyurethaan gebaseerd product, dat volledig waterdicht is. Deze constructie voorkomt de  overdracht van vocht van de buitenzijde naar de binnenkant van de constructie, waardoor de Sprite caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking.

Alle bevestigingen, inclusief de ramen en deuren worden geschroefd in het “PURE”frame dat per bevestiging wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te voldoen. Doordat het “PURE” materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewichtsbesparing te bereiken van 10 tot 14 kg zonder verlicht van sterkte in de wand.  Het materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Alles met inbegrip van de isolerende HD polystyreen vloer is CNC (Computer Numeriek bestuurd) gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te geven.

Engelands grootste producent van toercaravans: SWIFT GROUP LIMITED

De Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group. In de productiefaciliteit van Swift, gevestigd in het Engelse Cottingham worden jaarlijks meer dan 10.000 caravans vervaardigd onder de merknamen Sprite, Swift en Sterling.

De filosofie van Sprite caravans en de Swift group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde caravans, die door het gebruik van de beste materialen en de modernste productie methoden zorgen voor probleemloos kamperen.

Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat de veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Om de absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

 

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01