Schade aan de caravan?

Heeft u schade aan uw caravan of kampeerauto?

Schade aan uw kampeermiddel kan veel oorzaken hebben. De meest voorkomende schades aan een caravan en camper zijn: -hagelschade caravan en hagelschade camper -klapband -vochtschade -deuken en/of krassen. Laat uw schade herstellen bij een BOVAG-bedrijf zoals The Hap.

U moet kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Laat de schade aan uw caravan of camper daarom herstellen bij The Hap.

Bij The Hap werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Tip! Laat uw schade repareren in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Wat regelt een BOVAG-bedrijf voor mij? Er komt veel kijken bij de reparatie van een kampeermiddel. Niet alleen het herstellen van de caravan of camper zelf, maar denk ook aan het melden van de schade en de afhandeling met de verzekering.

De meeste BOVAG bedrijven regelen het volgende voor u: – de aanname van de schade – taxatie van de schade – contact en afhandeling met de schade-expert  – reparatie van de schade met originele onderdelen. – teruggaaf van het kampeermiddel – administratie richting de verzekeraar.

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01