Sterckeman

Adria SpriteSterckeman

The Hap, uw vertrouwde adres voor uw caravan!

Sterckeman

Een caravan die geproduceerd wordt in de buurt van Genova. Een mooie lichte kleurstelling waardoor u ook met slecht weer het vakantie gevoel heeft.  Licht in gewicht, waardoor eigenlijk iedere auto de caravan kan trekken en licht van prijs waardoor u ook nog op vakantie kunt!  Kortom een mooie prijs kwaliteit verhouding.

De Sterckeman heeft 3 modellen de Starlett, de Comfort en de Evulution, het verschil van deze modellen zit het met name in accessoires.

 

Starlett
De Starlett biedt alles wat u nodig heeft, en is verkrijgbaar in 3 indelingen tegen een ongekend scherpe prijs. Deze gezellige en functionele caravan is uitstekend geschikt voor elke vakantie.


Comfort

De Starlett Comfort biedt een moderne uitstraling en een hoog uitrustingsniveau. Wat dacht u van een AKS stabilisator, een boiler, een groot dakluik, comfortmatrassen en nog veel meer in de standaarduitrusting? De nieuwe Starlett Comfort is niet alleen compleet, maar staat met z’n polyester body ook nog eens garant voor vele jaren caravanplezier

Evulution
Dit jaar komt Sterckeman met een nieuwe serie in twee indelingen en met een verrassende nieuwe body.
Ook het interieur met de nieuwe vormgeving mag gezien worden. De Evolution modellen krijgen zijwanden met verzonken Dometic-vensters, zijn voorzien van polyester
beplating aan de buitenzijde (ook de bodem) en kunststof constructiemateriaal in de wanden op vochtgevoelige plaatsen, zodat water geen grip meer heeft op deze fraaie caravan.

 

 

Download hier uw:
Brochure Sterckeman 2018 

 

 

 

 

En dat maakt het kamperen met de caravan nog leuker!
New Beyerland
Kampeerbedrijf The Hap is in 1982 begonnen met Beyerland caravans, ons paradepaardje. Beyerland stond voor licht gewicht, lichte interieur kleuren en een betaalbare prijsstelling.  We hebben nu eindelijk weer een caravan gevonden die kan tippen aan de Beyerland!
Sterckeman is licht in gewicht, de zwaarste modellen mogen tot 1300kg beladen worden dus dat past achter vele auto’s. Licht van interieur kleur. En aangekleed met een mover en voortent en afleverkosten blijft eigenlijk ieder model onder de € 20.000,=.

 

 

Openingstijden

Showroom & Kampeerwinkel

Ma. t/m Vr.: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: gesloten

Werkplaats

Maandag: gesloten
Di. t/m Vr.: 8:30 tot 17:00 uur
Za. en Zo.: gesloten
Halen en brengen op zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

The Hap Caravans logo
The Hap Caravans B.V.
Kvk 09090543
BTWnr NL8052.21839B01